Spring til indhold

Nyhed

Solceller fra Kina

jul 14, 2022

European Energy ser med stort alvor på de rapporter og artikler, der beskriver, hvordan tvangsarbejde har fundet sted i udvindingen og bearbejdningen af råmaterialer til solpaneler i Xinjiang-provinsen i Kina. Derfor har vi siden den første rapport kom frem arbejdet internt med problemstillingen.

Vi skal som branche og virksomhed øge presset over for vores leverandører for at sikre ordentlige forhold i hele forsyningskæden. Derfor stiller vi nu krav til, at hele produktionen af solcellepaneler foregår uden for Xinjiang-provinsen.

Kontakt os

Du kan læse mere om, hvad European Energy har gjort i arbejdet med at undgå tvangsarbejde i forsyningskæden her:

https://dk.europeanenergy.com/kina

Thomas Beck Sørensen

Kommunikationschef

(+45) 31 19 50 28

Ming Ou Lü

Pressechef

(+45) 31 26 93 76